Denna sida använder cookies / kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. (Det är ett krav från Brysselbyråkraterna i EU att vi ska visa upp en störande inforuta för varje besökare). Så du får trycka OK eller börja jobba för ett utträde ur EU för att slippa se detta.

Tjänster

Termografering

TermograferingTermografering är ett mycket kraftfullt verktyg vid energibesiktning och energieffektiviseringoch används i fastigheter vid kontroll av isolering i bjälklag och väggar, luftläckage, läckage i värmesystemotätheter i värmeventiler, golvslingor.


Användningsområdet är mycket stort och fantasin är den största begränsningen för vad man kan använda tekniken till.Termografering är ett viktigt redskap i arbetet att förebygga bränder orsakade av fel och brister i elanläggningar.


Om Du ska bygga ett hus, är det lämpligt att skriva in att slutbesiktning kommer ske med hjälp av termografering.Den dagen Du ska borra i ett värmegolv, så är ett värmefotografi en låg kostnad i jämförelse med en felborrning.Om Du ska tilläggsisolera är det bra att veta var behovet är störst och var det brister i dagsläget..


All termografering utförs av av oss termograför med kalibrerad utrustning.de kameror som används är FLIR I5Thermo


    

Vänligen hör av er för offertförfrågan på telefon eller mail


Under PDF kan ni ladda ner Informationsblad om detta

Kontakt information:Jerry Hult +46 706 - 96 24 25

jerry.hult@ecofoilnordic.com.